På klinikken i Lyngby, Hørsholm eller i dit eget hjem tilbyder jeg:

 • Gravidmassage
 • Fødselsforberedelse
 • Akupressur
 • Rebozo-massage
 • Tryghed, støtte og professionel assistance under fødslen (både hjemme og på hospital)
 • Efterfødselssamtale
 • Barselsbesøg
 • Ammehjælp
 • Babymassage
 • Babyzoneterapi mod fx refluks, søvnbesvær, kolik, forstoppelse
 • Børnezoneterapi og akupressur mod fx uro, søvnbesvær, koncentrationsbesvær, smerter
  En ekstra hånd, når det hele føles uoverskueligt
 • Masser af hjerterum

Kontakt

Støtte under graviditet

At være gravid er noget af det mest forandrende og forvirrende for krop og sind. Din krop gror en baby og det er en følelsesmæssig rutschebane. Uanset, om du elsker at være gravid eller har svært ved at dele krop med et andet menneske, kan jeg hjælpe dig med at få styr på dine tanker, følelser og blive mere bevidst om, hvad der sker i din krop.
Jeg tilbyder massage og akupressur til din gravide krop og du bestemmer selv, om behandlingen skal være aflastende, afstressende, igangsættende eller blot ren afslapning.

Som doula tilbyder jeg støtte, nærvær, tid og ro under din graviditet og gerne under din fødsel også. Ordet doula betyder oprindeligt en kvindelig slave og dækker derfor over den kendsgerning, at jeg står til rådighed for dig under hele forløbet og kan svare på alle dine spørgsmål, give dig bred viden om alt omkring graviditet, fødsel og barsel, give dig den tryghed og kontinuitet, som du måske ikke møder i den offentlige sektor.

Støtte under fødsel

En fødsel er formentlig det mest fantastiske og mest smertefulde, du nogensinde kommer til at prøve. Støtte, ro og kontinuitet er derfor vigtige nøgleord for, at du kan føle dig set og føle dig tryg.

Som doula under fødslen fungerer jeg som din advokat og din stemme. Jeg kender dine behov og ønsker, fordi du har lært mig at kende gennem graviditeten. At have mig med til din fødsel betyder, at du kan give slip og slappe af, for jeg har din ryg. Jeg passer på dig (og din partner) og sørger for, at der ikke bliver talt Jer over hovedet og at du føler dig set. Det er din fødsel, din krop, din baby. Jeg aflaster, observerer, masserer, støtter fysisk og psykisk, hjælper dig med din vejrtrækning, giver din partner et hvil, fotograferer gerne, giver ekstra hænder og masser af hjerterum, så du får den mest optimale fødselsoplevelse, du altid kan tænke tilbage på med en følelse af styrke og glæde.

Støtte under barsel

Livet som nybagt mor er for mange en rutschebanetur gennem hele følelsesregistret. Man bliver let usikker, fordi man skal lære et lille nyt menneske at kende samtidig med, at man sover mindre og har mindre tid til sig selv. Den nyfødte taler et sprog, du endnu ikke forstår og det vil jeg hjælpe dig med at lære. Som babyhvisker taler jeg barnets sprog og kan mærke den lilles behov. Jeg tilbyder aflastning og kan afhjælpe med alverdens gener og problemer gennem zoneterapi, akupressur, EFT og energiterapi. Blandt andet kan jeg hjælpe med maveproblemer, mellemørebetændelse, søvnproblemer, eksem, astma, feber, hovedpine, stresset nervesystem efter en hård fødsel og tandfrembrud.
Jeg behandler børn i alderen 0-15 år.

Hvis du har spørgsmål eller vil booke en tid
kan du skrive til mig her